Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1824300
Aktif: 138
Bugün: 1412
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

MEHMET KELEŞ’E TEŞKİLAT VE HALKTAN TAM DESTEK


   AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Mehmet Keleş’e temayül yoklaması öncesi teşkilatlarda yaptığı ziyaretlerde sergilediği olumlu tavırlar nedeniyle teşkilatın, Düzce Belediye Başkanı olduğu dönemde yaptığı icraat ve hizmetlerle de Düzce halkının gönlünü kazanarak teşkilat ve halkın tam desteğini aldı.

 

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Mehmet Keleş 20 Mart’ta yapılan teşkilat temayül yoklamalarında temayül öncesi yaptığı çalışmalarda, teşkilat ziyaretlerinde sergilediği olumlu duruşu, kimseyi kötülememesi, sadece kendi artılarından yola çıkması nedeniyle AK Parti teşkilatlarının gönlünü fethetmiş ve 408 oy alarak üstün başarı göstermişti.

 

 AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Mehmet Keleş’in Düzce Belediye Başkanı olduğu dönemde ise Düzce halkı  hem onun hizmetlerine  sahip  çıkmış,  hem de her türlü desteği vermişti.  Düzce halkı onun icraatlarından memnun olmuş o da Düzce hakkından memnun olmuştu. Keleş icraatlarıyla, halka olan yaklaşımı ve güler yüzü sayesinde halkın gönlünde taht kurmuştu.

 

Keleş’in Belediye Başkanı olduğu dönemde yanında hissettiği Düzce halkıyla beraber ilimizi yıkıntılardan modern şehir haline dönüştürmüştü. Bunun sonucunda gerek o zamanlarda yapılan çeşitli anketler, gerekse de o dönemden sonraki yapılan araştırmalar Mehmet Keleş’i halkın desteğinin yüksek olduğu sonucu çıkmıştı. Halkın Mehmet Keleş’ten olan memnuniyet ve sevgisi anketlere yansımış, %70-80 gibi yüksek oranlarda Keleş’e destek çıkmıştı.

 

Alınan bilgiye göre AK Parti Genel Merkezi tarafından daha önce ve halen yapılan anketlerde Düzce halkının Mehmet Keleş’e büyük sevgi beslediği ve O’nu milletvekili olarak görmek istediği sonuçları çıkıyor.

 

20 Mart 2011’de yapılan teşkilat temayülünde üstün başarı gösteren Mehmet Keleş’in Düzce halkının da desteği ile AK Parti tarafından Milletvekilliğine aday gösterilmesine ve Düzce’yi TBMM’de temsil etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Haber tarihi: 28/03/2011
Haber Okunma: 2867
Haber Yorumları: 2


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN BİR ANAYASA GEREKLİDİR




Bu içeriğe yapılan yorumlar (2 Yorum)


2 - düzceli 17/10/2013

sonuna kadar keleşin yanındayız ve hep yanında olacagız sayın keleşin öyle bir karakter yapısı varki küçükle küçük büyükle büyük insanları dinlemesini çok iyi biliyor şimdiki mevcut millet vekilleri gibi kendini yükseklerde görmüyor yolun açık olsun s keleş


1 - aslı 04/04/2011

Tam destek, hep destek...Biz DÜZCELİ ler başkanımızın sonuna kadar arkasasındayız. Bizim onunla bağımız verdiğimiz oyla bağlantılı değil, bizim onunla gönül bağımız var. Hangi şey sevgi denen gücün üstünde olabilir ve onun gücünün üstüne çıkabilir. Sevgi varoluşun aslı dır. Ve biz DÜZCELİLER onu bu yüzden tekrar istiyoruz.




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com