Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830948
Aktif: 89
Bugün: 5829
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BÜYÜK MELEN KÖYÜ MUHTARI MUHAMMET KEY YENİDEN ADAY...


CUMAYERİNİN EN GENÇ VE EN TECRÜBELİ MUHTAR ADAYI: BÜYÜK MELEN MUHTARI MUHAMMET KEY

Cumayeri’ne bağlı Büyük Melen Köyü’nün başarılı Muhtarı Muhammet Key köy halkının yoğun istekleri üzerine Mart 2014 seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Köyde 2 dönem muhtarlık görevinde bulunan Key, birçok başarılı çalışmalara ve projelere imza attı. Son iki yıl içerisinde yapmış olduğu Görele- Harmankaya- Büyük Melen arasındaki köy mezarlığının 249 metre duvarının yapım çalışmalarını bitirdi. Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Büyük Melen köyü Muhtarı ve Muhtar Adayı Muhammet Key şunları söyledi…”Köy Muhtarı olarak ilk göreve geldiğimiz günden bugüne kadar köyümüz için en iyisini yapmaya gayret ettik. Bunun için de gece gündüz demeden çalıştık. Şu anda Görele- Harmankaya- Büyük Melen arasındaki köy mezarlığının 249 metre duvarının yapım çalışmaları tamamlanmış durumda… Mezarlık kapıları yapılmış durumda ve Kocaali Su Birliği’nde mezarlığa su verilmesi için Büyük Melen Köy Tüzel Kişiliği adına su abonesi yapılmış olup, wc-abdestlik ve şadırvan yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Bu çalışmalara 86 yaşındaki Hayri Kara, Nevzat Dal, Yaşar Atmaca ve Asım Atmaca maddi destek sağlamışlardır. Kendilerine köy halkı adına teşekkür ediyorum” Dedi. Göreve geldiği ilk dönemde köyün yol ve su sorununu çözdüğünü, geçtiğimiz yıl da köyün yollarını yeniden söktürüp tekrar yaptırdığını ifade eden Muhtar Muhammet Key “Süleyman Hancı Mahallesine 10 yıl önce hayvan dahi geçemezken şu anda 700 metre kilit parke taşı yapılmış ve turizme açılmıştır. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

İlk dönemde Muhtar Muhammet Key İhtiyar Heyeti üyeleri Yaşar Atmaca, Arif Key, Bilal Key ve Olgun Key ile başarılı hizmetlere, yol, su gibi projelere imza atmıştır. İkinci dönemde ise İhtiyar Heyeti Üyeleri Bilal Key, Tezcan Kar, Avni Atmaca, Osman Key ile köyün eksikliklerini tamamlamakta.

Muhammet Key açıklamasında “ 2014 Yerel Seçimlerinde köyüme en güzel hizmet tekrar alacağım.  Yaptığımız hizmetleri bilen köy halkı tarafından tekrar muhtarlık görevine talibim. Köyümde baraj sıkıntısı vardır. Büyük Melen köyü Melen havzasında olduğu için İSKİ’nın mutlak koruması altındadır. Köyümüz yasak bölgede bulunmakta. Bunun için bu hassasiyeti yönetebilecek tecrübeli bir muhtarın göreve gelmesi gerekir. Aksi halde bu durum köyün aleyhine olur. Ben de 2 dönem muhtarlık yaptım. Tecrübeliyim. Köyümün sorunlarını ve çözüm yollarını, köyüme nereden ve nasıl kaynak aktaracağımı çok iyi biliyorum… BU nedenle göreve tekrar talibim. Bu anlamda seçilirsem köyümü mağdur etmeyeceğim, hakkını savunacağım. Yeni gelen bir kişi işleri ancak 3 yılda öğrenir ve bizim yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı yapamaz…

Göreve geldiğim süre olan 10 yıl içerisinde İSKİ, Devlet Su İşleri ile gerekli işbirliği ve görüşmelerde bulunmakta ve köyümün mağdur olmaması için mücadele etmekteyim. Bu işi en iyi bilen benim. Ayrıca Cumayeri İlçesinin En Genç ve en Tecrübeli Köy Muhtarı benim” dedi.

Haber tarihi: 01/03/2014
Haber Okunma: 2960
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Cumayeri Efsane Başkanı Kaybetti.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com