Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830919
Aktif: 92
Bugün: 5799
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

C.H.P ‘nin Cumayeri Belediye Başkan adayı Nevzat Keleş, gazetemiz editörü ile bir araya geldi.


 C.H.P ‘nin Cumayeri Belediye Başkan adayı Nevzat Keleş, gazetemiz editörü ile bir araya geldiği özel sohbette adaylığı, seçim çalışmaları, hedefleri, projeleri ile genel ve yerel belediye hizmetleri hakkında samimi değerlendirmelerde bulundu.

C.H.P Cumayeri Belediye Başkan adayı Nevzat Keleş, proje tabanlı vizyoner siyaset ilkesi ile çıktığı yolda çeşitli bilim dallarında uzmanlığı olan ekibiyle Cumayeri’ni ‘Dünya şehri’ yapmak üzere gerçekleştirdikleri teknolojik destekli periyodik toplantılarda ilçede hayata geçirmek üzere çok önemli projeler üretirken, diğer yandan da yaptıkları saha çalışmalarıyla Cumayeri vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini tespit ediyor.

Çalışma ekibi ile birlikte ürettikleri projeleri adeta bir sır gibi saklayan C.H.P adayı Nevzat Keleş Cumayeri ilçesini çevre İlçelerin imreneceği mikroölçekli örnek bir ilçesi yapacaklarını ifade ederken, Tarımdan hayvancılığa, eğitimden spora, imardan turizme kadar hazırladıkları TİP projelerle Cumayeri’ni bir dünya markası haline getireceklerini söyledi.

C.H.P adayı Nevzat Keleş“ Aslına bakarsanız, son üç aya kadar aktif siyasete girmek gibi bir düşüncem yoktu. Detayına giremeyeceğim ancak, Cumayeri’nde çok değer verdiğim bazı isimlerle yaptığımız görüşme ve toplantıların ardından aktif siyasete girmeye karar verdim. Bunun için de Cumayeri Belediye Başkanlığı adaylığına talip oldum. Bizim hedeflerimiz ve yapacağımız işler çok büyük. Yakında projelerimizi açıkladığımızda sizler de buna şahit olacaksınız. Biz Cumayeri ‘ni bir Dünya Şehri yapmaya talibiz. İlçemizi Türkiye’nin eşsiz özelliklere sahip, örnek ve orijinal projelerinin hayata geçirildiği mikroölçekli TİP bir ilçesi yapacağız. Bunun için de yasal imkanlar ölçüsünde Cumayeri’mize hizmet yapacağız .” şeklinde konuştu…

Nevzat Keleş Kimdir?

Nevzat Keleş 1954 yılında Cumayeri’nde doğdu.İlk okulu Cumayeri merkez ilk okulunda okudu.Orta okulu Gümüşova da bitirdi.Lise tahsilini Bolu Teknik lisede tamamladı. Düzce Meslek Yüksek okulunu 1978 yılında bitirdi. 1979 yılında Cumayeri Fiskobirliğe Yüksek Tekniker olarak göreve başladı.Cumayeri’nde fiskobirlike ait  8 taşlı fındık fabrikasının makine montaj işini tamamladı.Çok kısa sürede deneme kırımı yaparak fabrikayı tamamen üretime başlattı.Daha sonra Anadolu üniversitesi işletme fakültesi lisans eğitimini tamamlayarak Cumayeri Fiskobirlikte muhasebeci görevine atandı.1990 yılında Gölyaka  Fiskobirliğe  müdür olarak atandı.1993 yılında tekrar Cumayeri Fiskobirliğe müdür olarak atanan Keleş  7 yıl süre ile Cumayeri Fiskobirlikte müdürlük görevi yaptı.2001 yılında  emekli oldu.Emekli olduktan sonra Özel bir şirkette Sürücü Kursu Müdürlüğüne başladı.6 yıl kursta müdürlük görevi yapan Keleş Düzce de bir Güvenlik şirketinin şube acılısı sebebiyle Sürücü kursundan ayrıldı.Uzun yıllardır gazetecilikte yapan Nevzat Keleş halen Düzce Gerçek ve Çağdaş Gümüşova Gazetelerinin Genel yayın yönetmenliğini yapmaktadır.Bir Güvenlik Şirketinin de ortağı olan Nevzat Keleş evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

Haber tarihi: 01/02/2014
Haber Okunma: 2133
Haber Yorumları: 1


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: GAZETECİ BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI…




Bu içeriğe yapılan yorumlar (1 Yorum)


1 - cumayerili esnaf 01/02/2014

Sayın Nevzat Keleş bey.Umarım seçimi siz alırsınız.İnşallah alacaksınız.Şu an mevcut adaylar arasındada yalan konusmayacağınıza inandığım tek aday siz varsınız.Eskiler aday olacakmış.Bu sefer acaba ne yalanlar uyduracak,doğrusu ben çok merak ediyorum.Allah yardımcınız olsun.




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com