Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830728
Aktif: 48
Bugün: 5466
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Birol Şahin”Meydanlarda Olacağız”


Birol Şahin ortada dolaşan spekülasyonlara cevap verdi.

Şahin açıklamasında ;”Güzel ilçemiz Kaynaşlı tarihi bir seçime hazırlanıyor.Ben yıllardan beri siyasetin içindeyim bu kadar yoğun ve çekişmeli geçeceğe benzeyen bir seçim görmedim. Bu seçim öncesinde vatandaşlarımız aşırı derecede heyecanlı şekilde bekliyorlar. Belediye başkanı olacak isim Kaynaşlı’nın kayıp zamanlarını kazanmak anlamında mesai mefuumu gözetmeden 24 saat çalışacak bir isim olmalıdır.”

KAYNAŞLI’NIN BU DURUMUNA ÇOK ÜZÜLÜYORUM

Kaynaşlı’ mızın beklentileri çok fazla ilçemiz ilin en geri kalmış pozisyonunda duruyor. Kaynaşlı’da doğmuş büyümüş biri olarak bu güzel ilçeme hizmet etmek istiyorum .Kaynaşlı’nın içinde bulunduğu bu duruma çok üzülüyorum.Kaynaşlı toparlanmalıydı Kaynaşlı kendine gelmeliydi Türkiye’nin ve dünya’ nın tanıdığı bir ilçe böyle olmamalı.Bütün partilerin genel başkanları Kaynaşlı yı ziyaret etti Bu ziyaretler olumlu kullanılarak hizmeti alamadılar. Senin ayağına başbakan geliyor sen hizmeti Kaynaşlı’ya alamıyorsun bu şaşılacak bir durumdur.

GERİYE BAKIP DA AHLANMANIN ANLAMI YOK

Kaynaşlı da hayat devam ediyor.Bu saatten sonra ahlanmanın vahlanmanın anlamı yok geçmişten dersler çıkartarak Kaynaşlı ya hizmeti nasıl getiririz ona bakmak lazım. Benim kendime güvendiğim en iyi yönüm siyasetin içinden gelen biri olarak siyasette hizmet nereden alınır bunu bilmemdir. Biz ne bakanlar ne milletvekilleri ne daire amirleri ve müsteşarlar gördük hangi hizmet nereden nasıl alınır bunları çok iyi bildiğimi iddaa ediyorum.Kimi getirirsek getirelim Kaynaşlı ‘da belediye başkanlığı yapar ama kapasitesi oranında yapar.

KAYNAŞLI YI AYAĞA KALDIRMAMIZ LAZIM

İl dışından bir misafirimiz geldiğinde gezdirebileceğimiz hiç bir yerimiz yok .Ne doğru dürüst bir parkımız , ne alt geçidimiz ne üst geçitimiz ne de bir pazaryerimiz var biz bir ekip olarak. Mimarlarımız , mühendislerimiz , öğretim görevlisi arkadaşlarımız ile iş birliği içerisindeyiz Kaynaşlı ya neler yapabiliriz,neler yapmalıyız bunun sıkıntısına girmiş durumdayız.Hangi projeleri Kaynaşlı ya kazandırabiliriz bunun sıkıntısındayız.

KAYNAŞLI ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK

Halkımız belediyecilik nasıl yapılır.Hizmet Kaynaşlı ya nasıl getirilir bunu görecekler ölmeden önce Kaynaşlı ya hizmet etmek istiyorum. Çok yakın zaman içerisinde İlçenin çehresi değişecek vatandaş görecek halkın nasıl hizmetkarı olunur bunu Kaynaşlı halkına tattırmak istiyorum.Biz heyecanımızı ve enerjimizi Kaynaşlı için kullanmak istiyorum.

AHH SEÇİM YARIN OLSA.!!!

Bu bir hizmet yarışıdır. bu yarışın bir an önce tamamlanıp ilçeye hizmet anlamında bir şeyler yapılmasını çok istiyorum. Tadınığımız bir çok siyasi bakan düzeyinde insanı Kaynaşlı için seferber edeceğim. Başbakan ıda çok yakından tanıyorum.

KESİN VE KESİN ADAY OLACAĞIM

Bu hizmet yarışında meydanlarda olacağım bütün arkadaşlarımız gibi Kaynaşlı ya hizmet odaklı çalışmak için ben de adaylığımı çok yakın bir zaman içerisinde açıklayacağım.Tatlı bir yarış olacak , diğer arkadaşlarımızında kendine göre projeleri olacak kim kazanırsa kazansın her aday projelerini kazanan arkadaşa vererek Kaynaşlı ya faydalı olmalı.

HALKIN ÇOK BÜYÜK DESTEĞİ VAR

Kaynaşlı da bir çok kişinin desteği var ilçe de bir an önce görsel anlamda değişiklikler yapacağız. 5-6 ay içerisinde Kaynaşlı’nın dış görünüşü değişip başka bir Kaynaşlı hedefliyorum.Şu andaki hava beni çok heyecanlandırıyor. Halkımızın desteği Allah’ında yardımıyla Kaynaşlı da siyasi bir devrim yaparak Halkın lehine radikal kararlar alacağız.Bu değişiklikleri yaparken Ankara Büyükşehir belediyesi,İstanbul Büyükşehir Belediyesi,Konya, Kayseri, Şanlıurfa ve bir çok büyük il den hem teknik anlamda hem de maddi anlamda yardımlar alacağız.Bütün çevredeki belediyelerle yakın ilgi alaka içinde olarak Kaynaşlı için her şeyi yapacağız Kaynaşlı mızda büyümüş bürokratlar müsteşarlar, vekiller ,iş adamları müdürler ve nice değerli insanlarımız arkadaşlarımız var bunların hepsi ile irtibata geçerek Kaynaşlı ya bir çivi nasıl çakarız bunu düşüneceğiz.

BAŞARISIZ OLDUĞUM YERDE 1 DAKKİKA DURMAM

Kaynaşlı belediyesi başkanı olduğum vakit 1 yıl içerisinde söylediğim veya vaat ettiğim projeleri ilçeye kazandıramaz isem kendimi başarısız sayarım .Ben başarısız olduğum hiç bir yerde durmam hiç vakit geçirmeden basarım istifayı. Kaynaşlı da belediye başkanlığı yapmak çok zor bir iş değil çok iddaalı konuşuyorum benim dönemimde çok farklı bir Kaynaşlı olacak biz bıkmadan usanmadan gece gündüz Kaynaşlı için çalışacağız.

TEŞVİKTEN YARARLANAMADIK

Teşvik kapsamında birçok yatırım Kaynaşlı ya alınabilirdi , ama olmadı .Geçmiş dönemlerdeki başkanlarımız bu fırsatı değerlendirerek Kaynaşlı ya hizmeti getiremediler. Hazine arazisi yok , yatırım arazisi yok bahaneleri ile bu fırsatlar elden kaçtı. en yakın örneği Gümüşova Gümüşova da tarım arazileri fabrika ve sanayi alanı olarak ilan edilerek Gümüşova ya tam 29 fabrikayı ilçeye kazandırdılar.

KAYNAŞLI’NIN NÜFUSU 30 BİN OLACAK

Kaynaşlı bakıldığı zaman Düzce ilimizin Akçakoca dan sonra 2. büyük ilçesi bu ilçede fabrikanın gelmemesi okulun gelmemesi ilçenin köhne bir ilçe haline gelmesine vesile olmuştur.İstihtam olmayan yerde işsizliğe çare bulunmayan bir yerde yaşam ne kadar olur tartışılır.Fabrikanın ve çalışma alanının olmadığı bir yer göç vermeye mahkumdur.Görüldüğü gibi Kaynaşlı’nın nüfusuda 15 yıldır yerinde sayıyor. İnşallah biz bu nüfusu yakın köylerimizi de mesela Darıyeri Hasanbey , Sarıçökek , Üçköprü ve yakınındaki yerleşim alanlarını Kaynaşlı belediyesi mücavir alanına alarak ilçe nüfusunu öncelikli olarak 18- 20 bine çıkarmayı hedefleyeceğiz.Bu olay çok kolay bir olay değil koşturacağız sıkıntılarımızı insanlara anlatarak Kaynaşlı’nın gelişmesi için gerekirse kapı kapı dolaşarak derdimizi anlatacağız.İlerleyen günlerde yapılacak çalışmalarla farklı projeler ile 5-8 yıl içerisinde Kaynaşlı’nın nüfusu 30 bine çıkarmayı hedefleyeceğiz.

HALKIMIZ RAHAT OLSUN

Halkımız rahat olsun Kaynaşlı’ yı rahat ve huzurlu günler bekliyor.Çok yakın zaman içerisinde bir partiden belediye başkanlığı adaylığımızı açıklayacağım Yüce mevlanın destekleri ile halkımızında vereceği destek ile bu güzel ilçemizi modern yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz.dedi

Haber N.Keleş

 

 

Haber tarihi: 24/12/2013
Haber Okunma: 1632
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Taşlık Köyü İmamı Adem Çapa'dan Örnek Davranış...




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com