Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1824104
Aktif: 125
Bugün: 1180
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

BIYIK İTTİFAKIN ADAY ADAYI


Türkiye Partisi İl Başkanı Erdoğan Bıyık, Saadet Partisi çatısı altında seçime girileceğini yineledi ve aday adayı olduğunu açıkladı. Çok büyük bir güç olarak meclise gireceklerine inandıklarını vurgulayan Bıyık, AK Parti’yi de eleştiri yağmıruna tuttu.

Türkiye Partisi İl Başkanı Erdoğan Bıyık, düzenlediği basın toplantısında Saadet Partisi çatısı altında seçime girileceğini yineledi ve aday adayı olduğunu açıkladı. Saadet Partisi çatısı altında seçime girecek olan Türkiye Partisi’nin Düzce İl Başkanı Erdoğan Bıyık, Demokrat Parti’nin de ittifaka katılmasıyla çok büyük bir güç olarak meclise gireceklerine inandıklarını vurgularken ittifakın milletvekili aday adayları arasında yer alacağını açıkladı. Bıyık ayrıca Düzce’de 33 milletvekili aday adayı olan AK Parti’yi şımarıklıkla suçladı. Bıyık şöyle konuştu; “Şuanda Türkiye Partisi ilk günkü gibi çalışmalarına devam ediyor. Her zaman söyledik kendi başımıza seçimlere gireceğiz diye hazırlandık. Sayın genel başkanlarımızın talebi ile bildiğiniz gibi Saadet partisi ile bizim de arzuladıgımız bir birleşim oluştu. Nasip olursa yarın veya yarından sonra Demokrat Parti ile de aynı birleşim söz konusu olacak. Türkiye’de yeni dönemde 3 partinin birleşimi ie çok büyük bir güç olarak mecliste yer alacağımıza ınanıyorum. Bunun için tüm halkımızdan destek bekliyoruz. Bu 3 partinin Türk siyasetinde yeni bir anlayış, yeni güç getireceğini düşünüyorum. Bu çerçevede Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile beraber seçim çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde hız vereceğiz” Erdoğan Bıyık, basın mensuplarının aday olacakmısınız sorusuna da olumlu cevap verdi. Bıyık şöyle konuştu; “Aday adayı olacak mısınız?” sorusuna “Tabi biz muhtemelen aday adayıyız. Nasip olursa inşallah 12 Haziran seçimlerinde bu üç birleşen partinin ortak aday adayı olarak da sahalara ineceğiz. Tabi ki üç partidende adaylar çıkacaktır. Biz üç parti olarak değerlendirmiyoruz. Bunu halkımıza iyi anlatmak zorundayız. Saadet Partisi, Türkiye Partisi ve Demokrat Parti diye bir ayrımcılık yok. Hepsi birleşerek birlik ve dirlik içinde seçimlerde hep beraber çalışacağız” AK Parti’nin aday adayı sayısının 33 olduğunun hatırlatılması üzerine Bıyık, “Bunu AK Parti’deki çöküşlere bağlıyorum”dedi. Erdoğan Bıyık; “Yani her zaman söylüyorum 12 Haziran’da AK Parti hezimete uğrayacak. bunun göstergesi de bu 33 adaydır. Bu 33 adaylara baktığınız zaman herkes birilerinden söz almış yani AK Parti Genel Merkezi herkese bir söz vererek sahalara indirmiş. Bildiğiniz gibi daha önceki seçimlerde aday sayıları 11 idi. Bu her şeyden önce iktidarın şımarıklığını ikinci olarak her zaman söylediğim gibi mevcut milletvekilllerininin beceriksizliğini gösteririr. Neden? 3 milletvekili işlerini iyi becerseler bu kadar aday adayı çıkmazdı” şeklinde konuştu.

 

Haber tarihi: 22/03/2011
Haber Okunma: 1819
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: KİMLER ADAY OLACAK?




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com