Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830775
Aktif: 52
Bugün: 5588
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Cumayeri AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Recep Tuna Projelerini Açıkladı.


Cumayeri AK Parti  Belediye Başkan Aday Adayı Recep Tuna,İnşallah Allah sorumluluğu yüksek ve kutsal olan bu görevi bize nasip ederse belediyeciliğe yeni bir bakış açısıyla yaklaşmak istiyoruz. Dedi.

Tuna daha sonra ‘’Ve bunun adına Nefret ettirmeden, zorlaştırmadan, korkutucu olmadan, birlik ve beraberlik içerisinde sevgiyle çoğulcu bir yaklaşımla sosyal belediyecilik diyoruz.
Bizler sizlerle birlikte daha çok belediyeciliğin sosyal yönünü ön planda tutarak hizmet etmek istiyoruz. ‘’şeklinde konuştu.

Projelerimiz:
1-içilebilir su projesi; şu anki su deposunun dinlendirme havuzlarının yetersizliği ve depo konumunun(rakım olarak) cumayerinin belirli yerlerine su ulaşamaması nedeniyle şu anki mevcut yerinden 300m kadar yukarıya çıkartılarak ve de 3 aşamalı dinlendirme havuzu ve filtreleme sistemiyle içilebilir hale getirilmesi. (teknik boyutu konu uzmanlarıyla bilgi paylaşımı yapılarak tespit edilecek)
2-Küçük sanayi sitesi projesi; bunun için bu güne kadar yapılamamasının sebebi, beklenti içinde olunan ve düşünülen yerin orman arazisi olması hasebiyle kullanım hakkı tahsisinin verilmemesidir
Biz bu arazinin tahsisi için senelerce beklemek yerine alternatif olarak düşündüğümüz iki farklı yer (arazi) üzerinden bir tanesine sanayi esnafının da görüşünü alarak bir an önce bu mağduriyetin giderilmesi için çalışma başlatıp küçük sanayi sitesini hizmete sunacağız.
3-İş merkezi ve otopark; eski belediyenin bulunduğu yer olan merkez cami nin kuzeyi’nde kalan kısımda bulunan yerde içerisinde alış veriş merkezi, konferans salonu, zemin katında otopark bulunan ve içerisinde çay bahçesi bulunan iş merkezini projelendirip Cumayeri halkının hizmetine sunacağız.
4-sosyal projeler; bu projeyi çok önemsiyoruz. Çünkü cumayeri’nde şu an uyuşturucu kullanım yaşı 8-9 yaşına kadar inmiş durumda bizler de yerel yönetim olarak bu gençlerimizin bir an önce uyuşturucu bataklığından kurtulup toplum içerisinde nitelikli, kendisini ifade edebilen, toplumla barışık. ailesine, komşularına ve topluma faydalı insan olarak yetişebilmeleri için, koruma kollama ve yönlendirme görevimizi yerine getirmek için, sosyal, kültürel ve özellikle sportif altyapısını projelendirip gençlik merkezi ni hizmete sunmak istiyoruz.

Şeklinde projelerini belirtti. Haber N.Keleş

 

Haber tarihi: 12/11/2013
Haber Okunma: 3833
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Cumayeri Belediyesi Belediye meclis üyeleri kararı ile Cumayeri şehir stadını kendi bünyesine gecirdi.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com