Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830729
Aktif: 52
Bugün: 5480
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

Eroğlu ,Cumayeri ni 5 yılda daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini söyledi.


AK Parti'den  Cumayeri Belediye Başkanlığı için aday adaylığına başvuruda bulunan  Akif Eroğlu,  Cumayeri ni  5 yılda  daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini söyledi.

Mart 2014’e yapılacak yerel seçimlerin ülke açısından önemli olduğunun altını çizen  Cumayeri Belediye Başkan Aday Adayı  Akif Eroğlu, “Cumayeri’nde  kangren olmuş sorunlara halk ile birlikte çözüm üreteceğiz. Şeffaf olacağız, körü körüne zorlamanın alemi yok. Yapamadığımız bir iş olduğunda halkımızın karşısına çıkıp, bu işi bu nedenlerden dolayı yapamıyoruz diyeceğiz. İlk gün sorunlara odaklanacağız ve  Cumayeri ni 5 yılda  daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz” dedi.

Halkı mutlu etmenin yolunun, birlik, beraberlik ve samimiyetten geçtiğini ifade eden Eroğlu, siyasi ayrım yapmadan toplumun her kesimine aynı mesafede duracaklarını kaydetti.

 Eroğlu  “Belediyecilik gerçekten zor, meşakkatli ve vebali olan bir iştir. Ticaret yaptığım dönemde kendi paramı nasıl kullandıysam, nasip olur belediye başkanı olursam halkın parasını da o şekilde kullanacağım. Belediye'ye ne alınacaksa 1 kez alınacak ve en iyisi alınacak. Yaptığımız işi bir kez yapacağız ve adam gibi yapacağız” diye konuştu.

Ak Partimizin teveccühü ile  ile belediye başkanı adayı  olarak gösterilirsem , seçimleri kazanıp  Cumayeri ni iktidar nimetlerinden en fazla faydalanan ilçeler  arasına sokacağını vurguladı.

Cumayeri’nde  yaşayan gençler için de çeşitli projeleri olduğunu dile getiren Eroğlu ,aynı zamanda  Cumayeri  Şehrimizi bir turizm kenti haline getirip, kente bir hareket kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Eroğlu , gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora gereken önemin verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Haber tarihi: 05/11/2013
Haber Okunma: 2517
Haber Yorumları: 3


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: BOSTANCIOĞLU ÇALIŞMA SÖZÜ VERDİ ÇALIŞIYOR.




Bu içeriğe yapılan yorumlar (3 Yorum)


3 - aliveli 05/11/2013

Yolun açık olsun Allah yar ve yardımcın olsun


2 - ?? 05/11/2013

yolunuz açık olsun sayın eroglu


1 - seçmen 05/11/2013

SAYIN EROGLU İNŞ DEDİGİNİZ GİBİ BURDA YAZDIGINIZ GİBİ BİR BAŞKAN OLURSUNUZ İNŞ BİZ ÇOK GÖRDÜK DEMİREL VAADLERİN UMARIM SİZ ONLAR GİBİ OLMAZSINIZ,SANAYİ SİTESİ LAZIM CUMAYERİNİN ÇEHRESİNİ DEGİŞTİRCEK BİR BAŞKAN LAZIM ESKİ YAPILARDA ÇOK ÇARPIKLIKLAR VAR BUNLARI NASIL DÜZENLEME YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ ACABA..BİRDE YENİ CAMİYE BİTİŞİK ELEKTRİK TRAFOSU VAR ONU ORDAN KALDIRMAYI DÜŞÜNÜRMÜSÜNÜZ ÇÜNKÜ CAMİNİN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇOK BOZUYOR..SAGOLSUN YAKUP BEY ONU ORAYA KOYDURDU CAMİ CEMATİNİ HİÇE SAYARAK..SAYGILARIMLA




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com