Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830724
Aktif: 72
Bugün: 5431
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

MHP Kaynaşlı’da siyasi dengeleri altüst edecek birini aday gösterme kararı aldı.



MHP Kaynaşlı’da siyasi dengeleri altüst edecek birini aday gösterme kararı aldı.

Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde partilerin aday gösterme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Ak Parti’de aday adayları başvurusu 1 Kasım Cuma günü sona ererken partide aday adayı bolluğu yaşanıyor.

Partiye müracaat eden aday adayları ile ilgili temayüller Kasım ayı ortalarında yapılması beklenirken adayların 1 Aralık’ta belli olacağı gelen bilgiler arasında…

Aday belirleme konusunda ser verip sır vermeyen parti ise MHP… MHP’nin şu ana kadar adaylarından kesinleşen olmazken partiye yoğun müracaatlar olduğu bilgisine ulaşıldı.

Partide aday belirleme çalışmaları yoğunluk kazanırken Kaynaşlı’da sürpriz bir isimle anlaşma sağlandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü…

MHP bu adayın ismini bir sır gibi saklarken ilerki günlerde sözkonusu adayın isminin açıklanması bekleniyor.

MHP ile anlaşan adayın Kaynaşlı halkı arasında oldukça sevilip sayıldığı, şahsi oy potansiyelinin yüksek olduğu diğer parti adaylarına oldukça büyük fark atacağı ve seçimi kazanacağı gelen iddialar arasında….

CHP’de ise 5 adayı artık kesinleşti. Mevcut başkanlarla devam kararı alınan Akçakoca ve Yığılca dışında Çilimli, Konuralp ve Beyköy adayları genel merkez tarafından açıklandı. Düzce Belediye Başkanlığı için ise Basri Karslıoğlu'nun kesin aday olduğu ve Parti Lideri Kılıçdaroğlu'nun ilerleyen günlerde Düzce'ye yapacağı ziyarette beklenen açıklamayı bizzat yapacağı öğrenildi. Düzce'de belediye başkanlıkları için aday adayı yoğunluğu yaşayan iktidar aday belirleme sürecine girerken, muhalefetten ise aday açıklamaları gelmeye başladı. Uzun zamandır adaylıklar konusunda sessizliğin hakim olduğu CHP'de 3 ilçe ve 2 belde için kesin aday açıklaması genel merkezden geldi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM), 295 yerleşim bölgesinde belediye başkan adaylarının isimlerini belirledi.

Toplantı sonrasında yapılan açıklama ile Düzce'deki bazı belediye başkanlıklarına aday gösterilen isimler de belli oldu. CHP Düzce’de mevcut Belediye Başkanları Akçakoca ve Yığılca’da daha önce de devam kararı almıştı. Yapılan açıklamada Akçakoca Fikret Albayrak, Çilimli Cemil Tınaz, Yığılca Bünyamin Şahin, Beyköy Hilmi Sayar, Konuralp Cemal Önenç’le seçime girileceği bildirildi. Düzce Belediyesi için Basri Karslıoğlu’nun ismine kesin gözüyle bakılırken, genel merkezden bu konuda net açıklama yapılmadı. Kasım ayı içerisinde Düzce'ye bir ziyaret gerçekleştirmesi beklenen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Karslıoğlu'nun adını bizzat açıklayacak olması nedeniyle partiden Düzce Belediyesi için aday açıklaması yapılmadığı öğrenildi.

 

 

Haber tarihi: 04/11/2013
Haber Okunma: 1814
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: MHP Gümüşova İlçe Başkanı Birol Bodur, 2014 yılı Mart ayında yapılacak mahalli seçim öncesinde adaylara sağduyu çağrısında bulundu.




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com