Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1824054
Aktif: 102
Bugün: 1119
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

KELEŞ SEVGİSİ İZDİHAMA NEDEN OLDU


 

“HERKESİN BİR VEKİLİ OLACAK” sloganıyla yola çıkan  AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Mehmet Keleş, adaylık dilekçesini Parti merkezinde yapılan törenle il başkanı Mustafa Yılmaz’a takdim etti. 

Basın toplantısının yapıldığı salondaki kalabalık karşısında duygusal anlar yaşayan Keleş’in konuşmaları sık sık slogan ve alkışlarla kesildi. Burada yaptığı konuşmada Keleş; “Bu mutlu ve güzel günde beni yalnız bırakmadığınız için ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum. Bugün benim için çok önemli bir gün. Bugün Ak Partimize 12 Haziran genel seçimlerinde milletvekili olabilmek için müracaat gerçekleşirdim. Az önce il başkanımız Sayın Mustafa Yılmaz bey’e gerekli evraklarımı takdim ettim. Yüce Allah çıkmış olduğum bu yolda beni, bizleri mahcup etmesin, utandırmasın” dedi.  Kurulduğu günden beri mensubu olduğu ve mensubu olmaktan gurur duyduğu Ak Partide görev almaktan çatısı altında siyaset yapmaktan ve sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk huzur ve gurur duyduğunun altını çizen Keleş “ Geçmişte Düzce Belediye Başkanı olduğum dönemde birçok başarılı hizmetin altına birlikte beraberce imza attık. Depremlerle yıkılan adeta yerle bir olan güzel Düzce’mizi ilmek ilmek dokuyarak yeniden inşa ettik. Hatırlayın o günleri, o karanlık izbe sokakları, kırık dökükleri, prefabrikleri, yürünemez haldeki kaldırımları ve yolları. Herkes umudunu yitirmişken biz umudumuzu yitirmedik. Sizlere ve Düzce’mize olan inancımızı kaybetmedik. Korkmayın, üzülmeyin ‘’ karabulutlar dağılacak yepyeni bir düzce kurulacak’’ dedik ve yola bu sloganla cıktık. Bitirilmez denilen işleri bitirdik. Yapılamaz denilenleri yaptık. Ama her şeyden önemlisi Düzce insanımızın ve şirin Düzce’mizin yeniden hayat bulunması ve adeta küllerinden yeniden doğması sağladık. Şimdi yep yeni ufuklara, aydınlık yarınlara, yeni umutlarımız ve yeni hayallerimizle yine birlikte yelken açıyoruz. Sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi bu günün değil 2023 ün yani geleceğin Düzce’sini kurmak için geliyoruz. Bu gelinen süreçte inşallah her şey daha güzel daha aydınlık” şeklinde konuştu.

“YENİ YEPYENİ HEP YENİ OLACAK VE HERKESİN BİR MİLLET VEKİLİ OLACAK “

“Yeni yepyeni hep yeni olacak ve herkesin bir milletvekili olacak “ diyen Mehmet Keleş sözlerini şöyle sürdürdü. ”Hepinizin malumu olduğu üzere başta Sayın Başbakanımız olmak üzere Ak Partimiz kurulduğu günden beri yalnız Türkiye’mizin ve Türk insanımızın değil üç yüz milyonluk Türk dünyasının ve bir buçuk milyarlık İslam aleminin daha da ötesinde kaoslarla, skandallarla, sabotajlarla ve haksızlıklarla sarsılan ve kavrulan dünyanın ümit ışığı parlayan yıldızı göz bebeği olmuştur. İçerde ve dışarıda çözülemez denilen bir çok soruna el atılmış ülkemizde her alanda istikrarlı bir yönetim anlayışlı ve hizmet dönemi başlatılmıştır. Tarımda, sanayide, ekonomide, iç ve dış ticarette, milli eğitimde, özellikle sağlık alanında ortaya konulan başarılı ve istikrarlı yaklaşımlar ve politikalar ülkemizde bütün göstergelerin yükselmesine refah seviyesinin artmasında sebep olmuştur. Özellikle dış politikalar ülkemizde bütün göstergelerin yükselmesine refah seviyesinin artmasına sebep olmuştur. Özellikle dış politikada Türkiye’nin imajı ve Türk insanına ve ülkemize olan ön yargılı bakış açısı değiştirilmiştir. Daha önce neden düşman oluğumuzu bilmediğimiz tüm komşularımızla ilişkilerimiz düzeltilmiş bir çok ülkeyle vizeler karşılıklı kaldırılmış adeta sınırları açma noktasına gelmiştir. Sayın başbakanımız artık özellikle orta doğu siyasetine yön veren bir dünya lideri haline gelmiştir” dedi.

 

ALLAH’IN YARDIMIYLA HİÇ KİMSE BİZE ENGEL OLAMAYACAK

Keleş konuşmasında “Yüce Allah nasip eder, siz Sayın Düzceli hemşerilerimde bu yönde irade ortaya koyarsanız ve ben Mehmet Keleş sizleri en üst noktada temsil yetkisine sahip ulvi bir görev olan milletvekilliğine seçilme bahtiyarlığına erişirsem Düzce’mizi ve sizleri her alanda sanla ve şerefle temsil etmeye gayret göstereceğime ve özellikle önümüzdeki yıllarda oluşacak yeni yönetim anlayış içerisinde aktif olarak bulunacağıma inanmanızı istiyorum. Bunun için gerekli olduğuna inandığım tecrübe ve deneyimlere sahip olduğum hepinizin malumudur. Yirmi dört yıllık bürokrasi ve devlet tecrübemle on sekiz yıllık siyaset geçmişimle beşeri ve sosyal hayat içerisinde, halkla ilişkilerde edindiğim deneyimlerimle sizlere hizmet etmekten gurur duyacağım. İçerde ve dışarıda çözülemez denilen birçok soruna el atılmış ülkemizde her alanda istikrarlı bir yönetim anlayışı ve hizmet dönemi başlatılmıştır. Tarımda, sanayide, ekonomide, iç ve dış ticarette, Milli eğitimde, özellikle sağlık alanında ortaya konulan başarılı ve istikrarlı yaklaşımlar ve politikalar ülkemizde bütün göstergelerin yükselmesinde refah seviyesinin artmasına sebep olmuştur. Ve görev süremin sonuna geldiğimde görevini yerine getirmiş olmanın verdiği huzurla Düzce’mizi bütün ihtiyaçlarını, bütün sorunlarını biliyorum ve bu sorunların nasıl çözüleceğini biliyorum. Milletvekili olmam halinde siyasetçisiyle bürokratıyla, muhtarlarımızla esnaf ve sanatkârlarımızla çiftçi ve köylümüzle sanayici ve iş adamlarımızla sorunları ve ihtiyaçları yerinde tespit ederek çözümler geliştirmeye gayret göstereceğim. Hep el ele gönül gönül’e olacağız. Düzce’miz hizmeti fazlasıyla hak etmektedir. Ve bunun için gerekli olan kapasiteye fazlasıyla sahiptir. Gücü ve kudreti vardır. Bu uğurda hizmet aşkıyla yol alırken yüce Allahın yardımıyla ve sizlerin desteğiyle hiçbir şey bize engel olamayacak. Ve hiçbir şey bizim için bu hizmetten daha önemli olmayacak. Allah yar ve yardımcımız olsun.Hepinize beni yalnız bırakmadığınız için burada yanımda yer aldığımız için ayrı ayrı teşekkürler ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum… “dedi.

Haber tarihi: 22/03/2011
Haber Okunma: 1785
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: MEVCUT VEKİLLER NEDEN ADAY OLAMAZLAR?




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com