Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830730
Aktif: 50
Bugün: 5483
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

CUMAYERİ AK PARTİ ADAY ADAYLARINDAN AKİF EROĞLU KİM?TANIYALIM


Düzce'nin Cumayeri İlçesi Ak Partiden Belediye Başkanlığı aday adaylarından Akif Eroğu kim? Tanıyalım.Akif Eroğlu 1968 yılında Cumayeri’nde doğdu. Cumayeri Üvezbeli köyü ilkokulunu bitirdi. 1982 yılında girdiği Düzce İmam Hatip Lisesinden 1989 yılında birincilikle mezun oldu. Aynı yıl Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü kazandı ve 1993 yılında bu bölümden “Kamu Yöneticisi” unvanı ile ikincilikle mezun oludu. Daha sonra bir yıl açık öğretim kurslarında eğitmenlik yaptı ve takip eden bir yıl içinde de Almanya, Fransa ve Avusturya da bulundu ve bu arada Almanya da 6 ay süreyle almanca dil kursu aldı. 1995 yılında İstanbul’da Uluslararası bir firmada çalışmaya başladı. 16 yıl boyunca bu firmanın çeşitli kademelerinde üst düzey yöneticilik dahil görevlerde bulundu. Bu sırada çeşitli kurs seminer ve konferanslara katıldı ve birçok sertifikalar aldı. Özellikle firmaların mali analizleri ve proje kredileri konusunda çalışmalar yaptı. 2001 yılında girdiği serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavını kazanıp SMMM unvanını aldı. Halen İstanbul’da bulunan bir firmada üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır. Bu arada Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans yapmakta ve “Mavi Marmara Öncesi ve Sonrasında Türkiye-İsrail İlişkileri: Değişim ve Dönüşümün Analizi” konulu yüksek lisans tezi hazırlamaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Haber tarihi: 02/11/2013
Haber Okunma: 3369
Haber Yorumları: 5


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: İsmail Bayram’dan Gövde Gösterisi




Bu içeriğe yapılan yorumlar (5 Yorum)


5 - murat eroğlu 10/11/2013

basarılar amca


4 - ahmet can 07/11/2013

başarılar diliyorum. Bu kadar başarılı bir adayın Cumayeri halkına hizmet edecek olması sevindirici.


3 - HÜSEYİN KELLECİ 04/11/2013

Akifciğim sana daha yukarılar yaraşır.Başlangıç için Belediye başkanlığıda çok güzel bir görev.Eğer bu AKPARTİ ise çok daha önemli.Başarılar dilerim.


2 - husamettin 04/11/2013

başarılar dilerim


1 - can.ı 02/11/2013

başarılar diliyorum. allahım hayırlı ugurlu etsin allahım utandırmasın.




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com