Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830726
Aktif: 70
Bugün: 5452
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

TOPU TACA ATMAM


AK Partili Selahattin Aydın, Düzce belediye başkanlığına aday adaylığını resmen açıkladı.
23 Ekim 2013 Çarşamba 09:41

Adaylığını açıklamakla kalmadı iddialı söylemlerde de bulundu. Partisine yönelik yeri geldiğinde eleştirilerde bulunabileceğini kaydeden Aydın, depremden sonra Düzce'nin yapılanmada çok geç kaldığını vurguladı.

Uzun süredir AK Parti'den Düzce belediye başkanlığına aday adaylığını koyacağı konuşulan Aydın, bugün resmen adaylığını açıkladı. Sabah kahvaltısında basınla bir araya gelen Aydın, aylardır konuşulan aday adayı tartışmalarına son vermek adına resmi bir açıklamada bulunma gereği duyduğunu belirtti.

Bir dönem Sakarya Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yapan, şuanda Sakaryaspor Kulübü başkanlığını yürüten Selahattin Aydın, dışarıdan gelen biri olarak Düzce’nin sorunlarına hâkim olmadığına yönelik eleştirilere cevap verdi.

TARTIŞMALARINA SON VERMEK İÇİN BURADAYIM

Aydın, “Düzce’nin Aynalı Köyü'nde doğdum. Bazıları ithal başkan diyor ancak Doğma büyüme Düzceli'yim. Önümüzdeki yerel seçimlerin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Aylardan beri süren aday adayı tartışmalarına son vermek için buradayım. Ben Düzce’de 2014 yerel seçimlerinde Düzce belediye başkanlığına aday adayıyım. 1 Aralık Cuma günü resmi başvurumu yapacağım. Mevcut belediye başkanından memnunlarsa söyleyecek çok fazla bir şeyimiz yok ancak farklı alternatifler arıyorlarsa biz de hizmet vermek adına ismimizi ortaya koyuyoruz.” diye konuştu.

Başta İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, 3 milletvekili ve mevcut belediye başkanı İsmail Bayram’la aday adaylığını paylaştığını ifade eden Aydın, hepsinden hayırlı olsun dileklerini aldığını belirtti. Aydın, mevcut belediye başkanı İsmail Bayram için, “Başarılıysa 2 dönem yapması taraftarıyım. Ancak bunun değerlendirmesini ben yapacak değilim.” şeklinde konuştu.

Sakaryaspor Kulüp başkanlığının kendisine bir engel teşkil etmediğini belirten Aydın, partisinden aday gösterilmesi halinde görevi bırakacağını söyledi. Sakarya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Aydın, depremden sonra Düzce’nin bazı konularda geç kaldığını ifade etti.

DÜZCE GEÇ KALDI..

Aydın, “Depremden sonra Düzce geriden takip etti. Revize imar planlarına çok takıldı. Normalde yapılanma bitmiş bir şehirde revize çok zor. Depremden sonra ilk yapılanma Sakarya’da oldu. Düzce bu konuda çok geç kaldı.” dedi.

DOĞDUĞUM YERE BORCUM VAR…

13 yıllık belediyecilik geçmişi olduğunu hatırlatan Aydın, “Doğduğum, büyüğüm şehre borcum var. Seçilirsem bilgi birikimimden yararlanarak faydalı olmak isterim.” diye konuştu.

Siyasi hayatına Saadet Partisi saflarında başlayan daha sonra HAS Parti'yi kuran Numan Kurtulmuş'un yanında yer alan Selahattin Aydın, partiler arası sağlanan birleşme sonrası AK Parti saflarına geçmesini de değerlendirdi.

PARTİMİ YERİ GELDİĞİNDE ELEŞTİRİRİM

Aydın, “AK Parti’nin geldiği nokta belli. Ben siyaset hayatıma Saadet Partisi'nde başladım. Daha sonra tercihimi HAS Parti'den yana kullandım. Genel başkanımızın AK Parti'ye geçtikten sonra bize de “Her şeye rağmen gel” dedikten sonra yapacak bir şey yok. AK Partili olabiliriz ama yeri geldiğinde de “Yanlış yapıyor” diyebilmeliyiz. Benim de şahsi görüşlerime uymayan yanlar olabilir. Yeri geldiğinde de eleştirebilirim. ”dedi. AK Parti’den seçilmesinin ardından başka bir partiye geçer misiniz sorusuna Aydın, “Koltuğu bulduktan sonra bir yere gider miyim?” şeklinde yanıtladı.

TOPU TACA ATMAM

Basın mensuplarının sorularına içtenlikle cevap veren Aydın, “Futbol geçmişim var iyi kıvırırım ancak topu taca atmam.” dedi.

 

 

 

Haber tarihi: 23/10/2013
Haber Okunma: 1537
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: HABER BOMBA ETKİSİ YARATTI…




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com