Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830726
Aktif: 67
Bugün: 5457
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

KELEŞ HALKA ODAKLANDI.


Öncü TV’nin haberine göre AK Parti'den belediye başkanlığına bir kez daha aday adaylığını koyacağını açıklayan Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bayram süresince esnaf ve vatandaşla bir araya geldi, destek istedi. Halka yoğunlaşarak seçim çalışmalarını sürdüren Keleş'in, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile arasında ise yine soğuk rüzgârlar esiyor.

KELEŞ HALKA ODAKLANDI

Belediye Başkanlığına AK Parti'den aday adayı olacağını açıklayan Mehmet Keleş bayram boyunca esnaf ile bir araya geldi. Bayramda protokol ve parti bayramlaşmalarını es geçen ve halka yoğunlaşan Keleş, geçmişteki icraatlarını ve gelecekteki projelerini anlatarak vatandaştan bir kez daha kendisini başkanlık koltuğuna taşıması için destek istedi. Bir belediye başkanının en az iki dönem görevde kalması gerektiği görüşünü savunan ve bu doğrultuda “Daha yapacaklarım var” diyen Keleş'in partiden oluru alması halinde halkı ikna noktasında kendisine güveni biliniyor. Kamuoyu anketlerinde adı her zaman ilk sırada yer alan Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş, aday adaylığı süresince kimse ile siyasi polemiğe girmeden yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Mevcut Başkan İsmail Bayram'dan daha iyi başkanlık yaptığını sık sık dillendiren Keleş, gerekçe olarak ise kendi döneminde yapılanlarla Bayram döneminde yapılanları gösteriyor. Kendi döneminden kalan projelerin hala hayata geçirilememiş olmasını eksiklik olarak niteleyen Düzce'nin eski Başkanı Mehmet Keleş, partisinden vize alıp halkın da tekrar başkanlığa taşıması halinde Düzce'nin daha iyi yerlere geleceğini savunuyor.

YİNE SOĞUK RÜZGÂRLAR ESİYOR

Keleş'in halkın nabzını yokladığı şu günlerde AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile arasında yine soğuk rüzgârlar estiği konuşuluyor. Bayramın ikinci günü gerçekleşen AK Parti'nin bayramlaşma törenine katılmayan Mehmet Keleş'in, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'nun oğlunun sünnetine de davet edilmemesi bu görüşü kuvvetlendirdi. Başkanlığının son günlerinde o dönem Milletvekili olan Metin Kaşıkoğlu ile arası açılan Keleş, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla aradaki buzları eritmiş ve Kaşıkoğlu ile tekrar el sıkışmıştı. Kızının düğününe Kaşıkoğlu'nun da katılması ise barışın sağlandığının kanıtı olarak yorumlanmıştı. Ancak aradan geçen zamanda Keleş ile Kaşıkoğlu'nun arası bir kez daha açıldı.

İKİSİ DE O KOLTUĞU İSTİYOR

AK Parti'nin bayramlaşma töreninde İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu'nun aday adaylarına sert uyarılarda bulunduğu konuşmasındaki hedef ismin Keleş olduğu gündeme geldi. Kaşıkoğlu bu iddiaları “Genel bir açıklamaydı” diyerek yalanlarken Keleş ise yorum yapmaktan kaçınıyor. Mehmet Keleş ve Metin Kaşıkoğlu'nun arasında esen soğuk rüzgârların her iki siyasetçinin de belediye başkanlığı koltuğunu istemesinden kaynaklandığı görüşü ön plana çıkarken Kaşıkoğlu'nun

bayramdaki çıkışının güçlü adayları vazgeçirme çabası olarak da yorumlanıyor.

Kaşıkoğlu yaptığı sert siyasi açıklamalar ile gündemde kalmaya çalışırken, Mehmet Keleş ise tüm gelişmelere karşı sessizliğini koruyarak esnaf ve halk ile bir araya gelmeye devam ediyor.

 

 

Haber tarihi: 21/10/2013
Haber Okunma: 1893
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: Kaşıkoğlu Bayramlaşmadaki Konuşmasına Açıklık Getirdi...




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com