Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830481
Aktif: 27
Bugün: 4962
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

AK PARTİDE ADAYLIK MÜRACAATI BAŞLADI


Düzce AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu düzenlediği basın toplantısında 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Düzce ilinde Belediye Başkanlığı ile il genel ve Belediye Meclis üyeliklerine aday olacaklar için sürecin başladığını belirterek 1 Kasım'a kadar müracaatların il teşkilat binasında kabul edileceğini açıkladı.

İl başkanı Metin Kaşıkoğlu bir basın toplantısı düzenleyerek yerel seçim süreci ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde aday adayı olacaklar için müracaat süresinin başladığını ifade eden İl başkanımız Metin Kaşıkoğlu; Belediye Başkanlığı ile il genel ve Belediye Meclis üyeliklerine aday olacakların 1 Kasım 2013 mesai bitimine kadar il ve ilçe teşkilatlarına müracaat edebileceklerini açıkladı. Kaşıkoğlu 1 ay boyunca hafta sonları da dahil olmak üzere parti merkezinde müracaatların kabul edileceğini belirtti...erek, aday adaylıklarında partili olma şartı aranmadığını hatırlatarak şartları uyan herkes partimizde adaylık müracaatını yaptırabilir dedi.

Kaşıkoğlu, İl Belediye Başkanlığı aday başvuruları bizzat yazılı olarak Parti Genel Merkezimize veya Genel Merkezimize iletilmek üzere İl Başkanlığımıza, İlçe ve Belde Başkan aday başvuruları bizzat İl Başkanlığımıza veya İl Başkanlığına iletilmek üzere İlçe Başkanlıklarına, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelikleri aday başvuruları bizzat yazılı olarak İlçe Başkanlıklarına yapılacağını belirterek, adayların belirlenme ve seçim sürecinin, başta Ülkemize, şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini diliyor, hizmet yarışına giren tüm aday adaylarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.

Muhalefet Partilerinin yaptığı açıklamalara da cevap veren  Düzce AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu lafla peynir gemisi yürümez diyerek, oturdukları yerden siyaset yaparak Düzce'ye bir katkı sağlayamazlar dedi. 

İl Başkanı Kaşıkoğlu,Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıkladığı Demokratikleşme Paketine ilişkin de görüşlerini dile getirerek,'' Bu paket ile Türkiye yıllardır ayağına takılan prangalardan kurtuluyor'' dedi. İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ödenecek ücretler konusunda da , İl Belediye Başkanlığı Adaylık ücretinin 3binlira,İlçe Belediye Başkanlık ücretinin 750 lira Belde Belediye başkanlığı 400 lira ve Belediye Meclis üyeliği ve İl Genel Meclis üyeliği için de 250 lira olduğunu dile getirerek.Bedellerin İlçe başkanlıklarına yatırılabileciğini söyledi.Haber N.Keleş

 

Haber tarihi: 30/09/2013
Haber Okunma: 1628
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: DIŞARI ATILDILAR




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com