Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1824115
Aktif: 106
Bugün: 1193
Dün: 5339
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

İŞTE TEMAYÜL SONUÇLARI


Faruk Özlü 425, Mehmet Keleş 408, Fahri Çakır 313, Ertan Taşlı 216, Ömer Küçüközcan 174, Nazmi Çiloğlu 136, İlyas Keskin 120, Metin Yerlikaya 111.

AK Parti'de aday adaylarının belirlenmesi için 19 Temmuz Spor Salonu'nda yapılan temayül büyük heyecana sahne oldu. Yaklaşık 996 delegenin katıldığı temayülde Komisyon Elazığ Milletvekili ve Başbakan'ın danışmanı Necati Çetinkaya, MKYK Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Oymak ve Kadın kolları MKYK üyesi Güler Yükdağ tarafından oluştu.

Temayülde konuşan Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, bu temayülün sadece birinci ayak olduğunu buradan çıkan sonucun ardından ilk üçe girenlerin kesin aday olacağı yönünde bir duyguya kapılmamalarının gerektiğini ifade etti ve temayülde nasıl oy kullanılması gerektiğini salonda bulunan delegelere anlatı.

Dört sandığın kurulduğu salonda sandıkların başında 3 kişi gözetmen olarak durdu. Oy kullanma işlemi esnasında delegelerin kimlik bilgiler tek tek kontrol edildi. Delegeler 30 ismin yazılı bulunduğu kağıttan 3 isme işaret koyarak oylarını kullandı. 3 ismin dışında işaretleme yapanların oyları geçersiz sayılacak.

Oyunu kullanan AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. Yılmaz, “Aylardır yaptıkları çalışmaların sonunda temayül yaparak aday adaylarının durumlarını değerlendireceğiz.

Tabi bu bir kıssas değil. Aday adayları buradan çıkacak sonuca göre hareket etmemeli. Bu sadece birinci adım.” dedi. Oy Kullanma işleminin ardından sandıklar saat 16:00'da kapatıldı ve oy sayımına geçildi. Yaklaşık bir buçuk saat süren oy sayma işleminde heyecanlı bir bekleyiş vardı.

Oyların sayılmasının ardından komisyon Başkanı Necati Çetinkaya, aday adaylarının sandık sandık aldıkları oyları açıkladı.

Haber tarihi: 20/03/2011
Haber Okunma: 2234
Haber Yorumları: 1


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: MEHMET KELEŞ İSTİFA ETTİ




Bu içeriğe yapılan yorumlar (1 Yorum)


1 - ümit 21/03/2011

Sayın Ziyaretçimiz, İçinde kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan, yasaya ve ahlak kurallarına aykırı yorumları yayınlayamıyoruz. Lütfen yorumunuzu düzeltip tekrar gönderiniz saygılarımızla.. Site yönetimi




Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com