Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830516
Aktif: 84
Bugün: 5082
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

UYUŞTURUCUYA HAYIR KAMPANYASI BÜYÜYOR


Düzce’nin Aziziye Mahallesi Gençleri Derneği’nin başlattığı  “Uyuşturucuya Hayır” kampanyası çığ gibi büyüyor...

Aziziye Mahallesi Gençleri Derneği’nin başlattığı kampanyaya Ağa Mahallesi’nde oturan gençlerde destek verirken, Düzce Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’da konuya el atarak kampanyaya destek vereceklerini bildirdi.

Düzce’de uyuşturucunun en fazla kullanıldığı yer olduğu iddia edilen Aziziye Mahallesi’nde gençler, Aziziye Mahallesi Gençleri Derneği’nin kurarak bir araya geldiler ve hem bu ön yargıyı kırmak hem de uyuşturucu kullanan gençleri topluma kazandırmak için harekete geçtiler.

Dernek tarafından başlatılan “Uyuşturucuya Hayır” kampanyası çığ gibi büyümeye başladı. Düzce’nin Sesi Gazetesi olarak gündeme getirdiğimiz kampanyanın ardından bir baba gazetemize röportaj vererek oğlunun kurtarılmasını istedi. Süreç babanın söylemlerinin ardından hızla devam etmeye başladı.

Konuya duyarsız kalmayan Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Organize Suçlardan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Murat Dilsiz ile birlikte Aziziye Mahallesi Gençleri Derneği Başkanı Mehmet Aybek’i makamında kabul ederek destek vereceklerini söyledi.

Solmaz, “Düzce Valiliğimiz,Belediye Başkanlığımız,Baro Başkanlığımız ,Rektörlüğümüz, İl Emniyet Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz İş Kur İl Müdürlüğümüz, Düzce Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu Başkanlığımız koordinesinde çocuklarımıza yönelik ‘Sporla yaşa‘ projesinin uygulandığı 2103- 2014 yılında çalışmaların ve işbirliğinin artarak sürdürülecektir. Bu kapsamda Aziziye Mahallesi gençleri Derneği’nin başlattığı kampanyaya desteğimiz artacaktır. Bizde elimizden geleni yapacağız” dedi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’da, Aziziye Mahallesi Gençleri Derneği üyelerini makamında kabul etti. Şiran’da spor ve kulüp kurma, malzeme temini noktasında gençlere destek olacağını ve bu kampanyanın artarak devam etmesi için çalışacaklarını söyledi.

Diğer yandan yine uyuşturucunun en fazla kullanıldığı iddia edilen Ağa Mahallesi’nde oturan gençlerde Aziziye Mahallesi Gençleri Derneği’nin başlattığı uyuşturucu kampanyasına destek vermek için harekete geçtiler. Geçtiğimiz akşam Aziziye Mahallesi Gençleri Derneği’ni ziyaret eden Ağa Mahalleliler kampanyanın olumlu sonuçlanması için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler

 

 

Haber tarihi: 03/09/2013
Haber Okunma: 1578
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: VALİ'DEN MECLİSE ZİYARET




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com