Düzce Üniversitesi Teknoloji TakımlarıTEKNOFEST Antalya’daYarıştı Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan 3 takım, ...           • BU KULÜPTE İŞ VAR İŞ KULÜBÜ 1000 KİŞİYE TEK TEK ULAŞTI KAYITLI ÜYELERE BİLGİLER VERİLDİ Düzce İ...           • BAKAN IŞIKHAN’DAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DÜZCE’DE BAKAN IŞIKHAN’DAN ÖZ...           • Düzce Üniversitesi Akademisyeninin Filmine Jüri Özel Ödülü Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema ...           • DÜZCE İTFAİYESİ’NDEN ANIZ YANGININA HIZLI MÜDAHALE EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ   Düzce’nin fındık tarla...           • DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK OKUL ÇEVRELERİNDE YAYA GÜVENLİĞİ ÖNLEMİ   Düzce Belediyesi, 2024-2025...           • Tatil Sonrası Okula Uyum İçin Velilere Önerilerde Bulundu   Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hasta...           • ÜRETİCİ İSYAN ETTİ Düzce'nin Cumayeri ilçesi Üvezbeli köyü fındık üretici İsmet Ö...           • BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI   “30 AĞUSTOS KURTULUŞUMUZU TAÇLANDIRAN ZAFERDİR” Düzce Belediye Ba...           • ŞENGÜLOĞLU’NDAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI   " 102 YIL ÖNCE TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILAN BİR DESTAN " " BAĞIM...           
İstatistikler
Toplam: 1830492
Aktif: 57
Bugün: 5014
Dün: 6100
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google
E-Mail Bülteni
Ad, Soyad:
E-Mail:
    
Biz Sizi Arayalım
Ad, Soyad:
Telefon:

VALİ ALİ İHSAN SU GÖREVİNE BAŞLADI


 Düzce Valisi Ali İhsan Su, “Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde benim temel ilkem öncelikle vatandaş odaklı hizmet üretmek” dedi.
Son kararname ile Düzce’ye atanan Vali Ali İhsan Su görevine başladı. Valilik girişinde karşılanan Vali Su ardından il müdürleri ile bir araya geldi. Vali Ali İhsan Su burada yaptığı konuşmada, “Bizler hepimiz vatandaşa hizmet için bu makam mevkilere gelmiş insanlarız. Bu anlamda düşündüğümüz zaman hepimizin görevi vatandaşımız için en iyisi neyse onu yapmak. Vatandaşın mutluluğunu sağlamak, refahını sağlamak, onun yaşam standartlarını yükseltmek. Bu bakımdan kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde benim temel ilkem öncelikle vatandaş odaklı hizmet üretmek. Bunu sevgi temeline oturtarak yerine getirmek ve sonuç odaklı olarak bitirmek. Yaptığımız her hizmetin merkezinde vatandaşımız olacak. Ama bunu sevgi temelinde temellendireceğiz, somut alıcı olarak çalışacağız. Eğer böyle bir çalışma performansı gösterirsek mutlaka vatandaşımızda bizden memnun olacaktır. Çünkü hesap itibariyle bizim burada bulunmamızın bu makam mevkileri işgal etmemizin sebebi malum vatandaşımıza hizmet etmektir. Bütün bunları yaparken en önemli şey vatandaşımıza güler yüzlü davranmak onun işini en kısa sürede bitirmek. Esas ana düşünce tarzımız işi en kısa zamanda bitirerek sonuç alınmasıdır. Bunu yaparken vatandaşımızı hiçbir zaman tedirgin etmemek rahatsız etmemek ve onun en güzel şekilde nasıl hizmet alacaksa ona onu sunmak olmalıdır” dedi.
Vali Su, yaklaşık 100 sene önce yazılmış bir hikayeden örnek vererek “Amerikan iç savaşında Başkan tarafından General Garcia bir mektup gönderilmesi gerekiyor. Kim gönderecek diye araştırıyorlar. Bir teğmen buluyorlar ona mektubu veriyorlar. General Garcia’ya iletilmek üzere. Fakat Amerika Genel Kurmay Başkanlığı o zaman ki General Garcia’nın nerede olduğunu bilmiyor tam olarak. Koskoca Amerika’yı düşünün teğmen alıyor mektubu götürüyor. 15 gün sonra geliyor diyor ki ‘Buldum Generalim mektubu teslim ettim emri yerine getirdim” Şimdi bunu kaleme alan yazar şöyle söylüyor, ‘Bu teğmene görev verildiği zaman hiçbir zaman şunları söylemedi. Ya ben nasıl gideceğim, nerede bu falan, nasıl bulacağım, nasıl hareket edeceğim. Bir başka arkadaş gitse, falan diye hiçbir mazeret üretmeden diyor derhal ve aldığı emri yerine getirdi sonucu aldı ve işi bitirdi. İşte diyor yazar her gün her idarecinin gönderilecek mektupları var. Onu götürecek bu şekilde bitirecek elemanlara ihtiyaç var. O yüzden her idarecimiz her bir amirimiz hepimiz, hizmeti en süratli şekilde en etkili şekilde yapmak için gayret edeceğiz. Böyle bir çalışma temposuyla da çok kısa zamanda göreceğiz ki Düzce’miz için çok güzel işler yapılmış olacak. Hepimizin gayesi hedefi Düzce’yi bulunduğu noktadan çok daha yukarılara taşımaktır. Bu anlamda ben şunu biliyorum ki hepiniz aynı gayret içersindesiniz aynı bilinç içersindesiniz. Bu manada da çok iyi bir çalışma ekibi oluşturacağımızdan eminim. Çünkü gerçekten hem seçilmiş arkadaşlarımız, hem atanmış arkadaşlarımız mutlaka bulunduğu mevkiin makamın sorumluluğunun bilincindedir. Şu anlamda da ümit ediyorum ve inşallah bundan sonra benim riyasetimde hep beraber birlik beraberlik içersinde ortak akılla hareket ederek. Güzel şeyleri Düzce’mize kazandıracağız diye düşünüyorum” diye konuştu.

 

 

Haber tarihi: 23/08/2013
Haber Okunma: 1505
Haber Yorumları: 0


Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google



Önceki: DÜZCE BELEDİYESİ TURİZM ROTASININ BELİRLENMESİNDE ETKİN ROL OYNUYOR
Sonraki: AYRI AYRI DEFNEDİLDİLER




Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
E-Mail
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
*
(* Doldurulması zorunlu alanlar)


Site İçi Arama
Köşe Yazıları
Haber Arşiv
     
Tavsiye Et
Ad, Soyad:
Gönderen:
Alıcı:
Güvenlik kodunu giriniz:
captcha
Fotoğraf Galerisi

egazete
7 fotoğraf

REKLAM
1 fotoğraf
Üye İşlemleri
Kullanıcı adı
Şifre
Diller

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: Omnportal

 

 

 

 

 

Hoşgeldiniz.

 

 e-mail adres

duzcegercek81@gmail

.com